Отзиви

Мога да съжалявам единствено, че късно открих онлайн магазина! Страхотно е да пазарувам без да излизаш от в къщи и да мъкнеш тежки торби..
Даниела Димитрова

Радвам се, че открих този онлайн магазин! Перфектно обслужване, много любезни служители, доставка точно в уговореното време. Продуктите са пресни, претеглени точно и добре опаковани. Чудесни промоции... Спестяваме си много време!! Благодаря! Надявам се услугата да се запази и занапред във времето!!

Емилия
Качествено и бързо обслужване. Благодаря, ще поръчам отново
Мирослав Тцанков
Благодаря, за бързата и точна доставка, както и за отзивчивостта на служителката, с която комуникирах по телефона! Успех, бих се възползвала отново!
Вержиния Кънчева
Приятно изненадана бях от перфектната организация на онлайн магазина. Подредено, визуализирано. В уречения период за доставка пристигнаха поръчаните стоки до дома ми. Всичко поръчано беше доставено! Благодаря за коректността! Ще продължа и занапред така да пазарувам от Вас!
Силвия Николаева
С радост се възползвам от възможността да пазарувам хранителни продукти онлайн - удобно, бързо и лесно. С покупката ми всичко беше наред и получих точно това, което съм избрала. Плодовете и зеленчуците бяха пресни и прецизно изтеглени. Благодаря, ще поръчам отново!
Пламена
Изключително съм доволна от услугата. Получих поръчката си навреме, продуктите бяха пресни и в наличност, старателно подредени. Обслужването беше перфектно! Ще поръчам пак! Благодаря! I'm extremely happy with my order. All received on time, the products were fresh and well organised. The customer service was perfect. Will order again. Thank you!
Mia Kara
Много добро обслужване! Адмирации за месо, плодове и зеленчуци! Очакваме плащане онлайн. Най-безопасното пазаруване!
Розалина Стоянова
Днес получих поръчката си-безопасно, точно и прецизно! Благодаря! Ще продължавам да ползвам услугите ви!
Анелия Харизанова
Благодаря Ви за удобството и прецизността! Получих поръчката си качествено и безопасно, в точно посоченият час!
Kina Nikolova